Мак - нова
 
 
 
image-pgvxCccQ6
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Макнова

ШТО ТРЕБА ДА ЗНААТ РОДИТЕЛИТЕ И ТРУДНИЦИТЕ ЗА КОРОНА ВИРУСОТ

Како можат бремените жени, родителите и децата најдобро да се заштитат од вирусот на корона? Имаме неколку корисни информации и совети за оваа тема.Коронавирусно влијание врз бременостаДосега, малку е познато за поврзаноста помеѓу коронавирусот и бременоста и дали вирусот може да се пренесе на ...
Share on Facebook
Tweet
Прочитај повеќе......

6 МИТОВИ ЗА ПРВИТЕ ЗАПЧИЊА НА ВАШЕТО БЕБЕ

Читате и слушате толку многу за растот на првите забчиња на Вашето дете, но што е навистина исправно а што е само глупост? Откривме 6 митови за вас.

Дали растот на првите млечни заби на Вашето бебе предизвикуваат треска?Многу родители сведочат дека растот на млечните запчиња и треската се совпаѓаат. процесот на раст на првите - млечни заби доведува до иритација и воспаление на непцата и тоа може да доведе до мало зголемување на телесната ...
Share on Facebook
Tweet
Прочитај повеќе......
 
 

СИМНИ КАТАЛОГ

 
 
Baby-Nova_Logo
 
 
 
 
Dentistar-Logo-02-2018-RGB_m
 
 
 
 
Huggies_huggon (1)