Мак - нова
 
 
 
image-pgvxCccQ6
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ПОШАРЕН И ПОУБАВ ДЕТСКИ СВЕТ

 
 
 
Huggies_huggon (1)
 
 
Baby-Nova_Logo
 
 
 
 
 
 

ЗА НАС

 
Макнова е семејна фирма, основана 1998ма година со седиште во Виница. Основач и управител е г-дин Душан Митев.
Од почетокот на своето постоење Мак Нова ДООЕЛ се занимава со увоз и дистрибуција на познатиот германски бренд BABY-NOVA. Со текот на годините, Мак Нова ДООЕЛ прерасна во еден од водечките увозници и дистрибутери на бебешки производи како што се шишенца, цуцли и друга бебешка галантерија на територијата на Р. Македонија.
Во изминатиов период, ние напорно работевме за да ставиме акцент на уште подобра презентација на брендот BABY-NOVA и во нашата галантерија вклучивме и други брендови 'Dentistar' и 'Huggies' kako и нивно афирмирање и дистрибуирање во регионот.
 
 
 
Последни написи
Како можат бремените жени, родителите и децата најдобро да се заштитат од вирусот на корона? Имаме неколку корисни информации и совети за оваа тема.Коронавирусно влијание врз бременостаДосега, малку е познато за поврзаноста помеѓу коронавирусот и бременоста и дали вирусот може да се пренесе на ...
Прочитај повеќе...
Дали растот на првите млечни заби на Вашето бебе предизвикуваат треска?Многу родители сведочат дека растот на млечните запчиња и треската се совпаѓаат. процесот на раст на првите - млечни заби доведува до иритација и воспаление на непцата и тоа може да доведе до мало зголемување на телесната ...
Прочитај повеќе...