Дали растот на првите млечни заби на Вашето бебе предизвикуваат треска?Многу родители сведочат дека растот на млечните запчиња и треската се совпаѓаат. процесот на раст на првите - млечни заби доведува до иритација и воспаление на непцата и тоа може да доведе до мало зголемување на телесната ...